Цики Меииу Елецтриц Апплианце Цо., Лтд. је колекција истраживања и развоја, дизајна, производње, продаје као једно од предузећа за производњу електричних апарата за домаћинство, компанија је основана 2009. године, налази се у прелепом и богатом приморском граду - Цики Цити . Залив Хангџоу је на северу, окренут према Шангају преко залива, а Нингбо је на истоку. Компанија је специјализована само за производњу машина за пеглање деценијама.

Компанија се придржава сврхе „квалитет на првом месту, репутација на првом месту, интегритет на првом месту, купац на првом месту“, да „јача свест о квалитету, настави да испуњава захтеве купаца; ојача осећај конкуренције, побољша продају производа „за пословну политику компаније .

Компанија за стварање независног бренда, производњу јефтиних производа, побољшање квалитета људског живота као циљ, одражава "добра одећа, ханг хот, ханг хот, лепа иу маде", свака ситница коју сте наш велики догађај.

Са предузимљивим духом "континуиране иновације" и вечном тежњом за задовољством купаца, запослених и друштва, настојимо да изградимо Меииу електрични уређај у добро познато предузеће.

Предузетнички дух:интегритет, понизност, прагматизам, предузимљивост

Пословна филозофија:Добра одећа, лепа иу маде

Филозофија менаџмента:Иновације су бескрајне

Добијени међународни сертификат система управљања квалитетом ИСО9001, производи преко европских производа компаније Шангај су ЦКЦ, ЦЕ, ЦБ и други безбедносни сертификати, има више од 3000 продајних места у Кини, покривајући 28 провинција и региона земље, производи који се продају у Европи, Северна Америка, Југоисточна Азија, Блиски исток, Аустралија и други региони.

Кинеско тржиште је важан део наше глобалне маркетиншке стратегије. 2006. године почели смо да ширимо наше пословање у Кини. „Доношење концепта висококвалитетног живота из иностранства у свако домаћинство у Кини“ је наш циљ последњих година. Прво урадите услугу, а затим тржиште „наша је филозофија и модел. Напорно ћемо радити са свим нашим запосленима, нашим тимом и нашим партнерима да креирамо савремени живот људи.

Уласком у 20. век, набујала пара је постепено нестала са позорнице индустрије и претворила се у елегантан став који се појавио у животу људи. Парна висока температура, чиста, заштита животне средине и ефикасне карактеристике, све више и више коришћени у животу, овлаживање паром, чишћење, лепота и други производи појављују се у историјском тренутку.

Како је потражња људи за квалитетом живота све већа и већа, тежња за здравим кућним животом и модерним концептом облачења постала је неизбежна. У последњих неколико година, парни Гармент Стеамер је донео људима нови концепт одеће, концепт заштите одеће, у великој мери побољшао квалитет одеће људи.

Гармент Стеамер је веома популаран међу урбаним радницима. Искуство пеглања "добре одеће, пеглања веша" се променило.

Отпаривач одеће кроз унутрашњу врелу пару у сталном контакту са одећом и тканином, да омекша одећу и организацију платнених влакана, а преко „повлачења“, „притиска“, „прскања“ акције ниво одеће и тканине, тако да одећа и тканина буду што квалитетнији. Нова. У поређењу са традиционалним електричним пеглама, заштита тканина је боља, а рад је практичнији. Дизајн великог резервоара за воду избегава проблеме честе промене воде, а потрошачи све више поздрављају уређај за парење одеће.