а˜… Материјал шкољке Меииу Стеам Гармент Стеамера је ПП материјал, отпоран на ударце, високе чврстоће, добре жилавости, није лако деформисати.


а˜… Телескопски штап Меииу Стеам Гармент Стеамер усваја структуру закључавања, четири телескопске секције могу се подесити на било којој висини, телескопски на најкраће време, мали погодни простор за складиштење, не заузимају простор; Једноставан за употребу и подешавање, једноставан рад, произвољно подешавање висине, жилавост алуминијумске шипке, мала тежина, може да поднесе тежину до 10 кг.


а˜… Парна цев Меииу Стеам Гармент Стеамер усваја двослојни дизајн, унутрашњи слој је ПВЦ цев, добре жилавости, може се произвољно савијати, без необичног мириса, може радити у распону од 150 степени - минус 40 степени; Спољна ЕВА изолациона цев, осећа се удобно, ефекат топлотне изолације је веома добар, највиша температура неће прећи 55 степени, пеглање дуго неће бити вруће, безбедно и поуздано.


а˜… Меииу парни апарат за пару за одећу са посебним излазом, машина сваки пут након употребе ће остати вишка воде у унутрашњости, ставите на дуже време, вода ће се покварити, размножавајући бактерије, најновији дизајн се може лако ослободити кроз отвор вода, једноставна и згодна. А приликом уклањања каменца, можете одврнути отвор за испирање воде, темељно опрати каменац, продужити животни век производа.


а˜… Меииу парни апарат за пару за одећу је опремљен уклоњивом вешалом која се може увлачити, која се може користити на носачу када је потребно, а може се уклонити за сакупљање када није потребна. Не заузима простор када се преклопи, а врло је згодно раставити.


а˜… Меииу машина за вешање на пару усваја алуминијумско тело за грејање, грејну структуру кроз прецизан прорачун и дизајн, са брзим преносом топлоте, високом ефикасношћу, није лако скалирати и другим карактеристикама, излазом паре у 32-37 г/мин; И други произвођачи грејних лонаца и других материјала испаравања грејног тела је само 25-28г/мин, под истим условима, ефикасност нашег грејног тела је знатно побољшана, а обично алуминијумска грејна цев и вода неће произвести хемијску реакцију, када постоји вода на површини бакарног грејног тела, дуго, дуго бакарно зелена, утиче на следећу употребу.


а˜… Подешавање више брзина, у великој мери задовољава потребе разних прилика, све врсте људи, када се користе, могу се подесити према потреби за датотеком са малим протоком или употребом датотеке са високим протоком, могу задовољити захтеве, али и уштеду енергије.


Квалитет Меи Иу стеам Гармент Стеамер је прошао строги тест многих националних сертификационих тела и добио је ЦЕ, ЦБ и друге сертификате, квалитет је далеко већи од захтева стандарда кућних апарата, а фабрика је прошла ИС9000 сертификат, корисници могу бити сигурни да ће га користити.