Како залити резервоар за воду Гармент Стеамер-а?

- 2021-09-15-

Гармент Стеамер због дизајна посебног много људи у првом контакту, у употреби мозга је увек нејасно, нова ствар треба да стално истражујемо, да постепено разумемо. На пример, многи људи су забринути како додати воду у резервоар за воду машине за пеглање.

Основни принцип општег уређаја за пару одеће је исти. Када машина за пеглање треба да дода воду, она ће скинути резервоар за воду и додати воду. За детаљније посматрање, постоји поклопац који се може ротирати и повезати са дренажом на дну, а ротира се у супротном смеру казаљке на сату да би уклонио воду. Не журите да решите проблем на силу, све мора да има свој начин.



Извадите резервоар за воду, отворите вентил за убризгавање воде у резервоар за воду, додајте воду након што се вентил за воду мора затегнути (мора додати хладну воду), највише додајте чисту воду, лонац жучи загрева чисту воду нечистоћа мање није лако формирати каменац , може продужити век трајања жучи. Обична вода из чесме има превише каменца.

Након што напуните воду, држите ручицу резервоара за воду, ставите је на главно тело и укључите напајање. Притисните прекидач за напајање машине и промените прекидач за напајање у „а…°“ или „а…±“. Када се упали индикатор напајања, то значи да је цела машина под напоном и да је машина ушла у радно стање. Након отприлике 45 секунди, пара почиње да прска, и време је за пеглање.

Висећа машина за пеглање и традиционално гвожђе и даље имају много предности, у природном стању вешања пеглања, гравитација одеће и паре на високој температури имају двоструку улогу како би се избегло директно оштећење тканине, и брза, згодна, лака за пеглање одеће, тако да одећа сјајан као нов, одржава најбољи облик. Једноставан рад, само укључите напајање и укључите прекидач, подесите дугме за температуру потребно за пеглану одећу, неће спалити одећу. Погодно за све узрасте и неопходно за модерне домове.