Колико је погодан капацитет резервоара за воду кућног апарата за пару одеће?

- 2021-09-15-

Величина куће је у реду.

Гармент Стеамер се назива и висећа пегла, вертикално гвожђе, у стању је да окачи машину за пеглање одеће и тканине. Отпаривач одеће кроз унутрашњу врелу пару у сталном контакту са одећом и тканином, да омекша одећу и организацију платнених влакана, кроз „повлачење“, „притисак“, „прскање“ на нивоу акције одеће и тканине, тако да одећа и тканина буду као нови. .1. Компаративна предност: Истраживања показују да се одећа често притисне равном пеглом, која лако оштети тканину, што доводи до очвршћавања влакана тканине и старења. Машина за пеглање пегла у природном стању вешања, избегавајући директно оштећење тканине под двоструким дејством сопствене гравитације одеће и паре високе температуре (температура око 98 степени), и може брзо, погодно и лако пеглати одећу, тако да да је одећа сјајна као нова и да задржи најбољу форму за ношење.

2, користите предност: машина за пеглање на пару са контактним деловима за пеглање одеће (аеросол у спреју) је далеко од удаљености извора паре, употреба прљавштине из воде у домаћинству неће због високе температуре као што је равно гвожђе или четка за парно гвожђе, лако се прска на њиховој одећи, али потпуно задржане у удаљеној од дна грејача, коморе за складиштење каменца (у пећи за грејање машине за пеглање веша на дну). Истовремено, пара високе температуре такође има ефекат уклањања прашине, стерилизације, дезинфекције.

3. Погодна предност: Када је машина за пеглање у употреби, брзина излаза паре је обично око 1 минут. Поређења ради, нема потребе да бринете о лошој одећи која је опекла. А када се користи пљоснато гвожђе, треба сачекати да вода у цистерни потпуно проври, брзина је спорија, још треба да стоји у интервалу који користи пут, тривалније.

4, предност лаког рада: машина за пеглање на пару је једноставна за руковање, само укључите напајање да бисте отворили прекидач, подесите дугме за температуру потребно за одећу за пеглање, неће спалити одећу. Може се рећи да су стари и млади погодни за модне кућне потрепштине, а глачало као што сви знамо, помало немарно да ће оштетити одећу. Поред тога, нека машина за пеглање посебно 6 или чак 9 функција подешавања, погодна за свилу, памук, конопљу, вуну и друге тканине, лако пеглање добар живот.


5. Предност капацитета. Додавање воде једном може да се пегла више од 50 одеће паром Гармент Стеамер, за модерне породице, додати воду треба да буде у могућности да користите више од недељу дана, али глачало због своје "толеранције" премало, потребно је често додавати воду.