Како купити парни апарат за одећу?

- 2021-09-15-

Прво: мора се видети срце које виси врућа машина - грејач

Као што је срце рачунара ЦПУ, тако и наша машина за пеглање има срце, односно грејач машине за пеглање. Добар грејач је алуминијумско грејно тело, тако да је радни век дуг, најмање више од 10 година. Код неких јефтиних машина за пеглање, већина грејача је направљена од бакра, што смањује трошкове, али недостатак је кратак животни век, спора проводљивост топлоте, неуједначена пара и низ проблема.

Друго: изаберите функције које желите

Многе машине за пеглање на пару не само да имају функцију пеглања, већ имају и функције чишћења и чишћења. Куповина мултифункционалне машине за пеглање на пару је добар избор, али такође обратите пажњу на то да ли машина за парно пеглање има подешавања за подешавање паре са више места. Подешавање са више брзина, учиниће пеглање одеће лаким и лаким за руковање у једном кораку.

Парни апарат за одећу у употреби, често ће доћи до појаве капања која утиче на ефекат пеглања, изаберите парни апарат за пару за одећу може спречити кондензацију воде је добар избор, али такође обратите пажњу на дизајн четке за пеглање, поставите неразумну четку за пеглање, може изгребати тканину, док пеглање такође има мртви угао. Без обзира да ли резервоар за воду има чист дизајн филтера, да ли је дизајн дренаже домаћина веома кључан, може ефикасно спречити запрљање лонца за грејање, побољшати радни век машине.