Класификација висеће машине за пеглање

- 2021-10-15-

Висећа машина за пеглањеје подељен на ручну машину за пеглање за вешање, обичну машину за пеглање на пару и машину за пеглање на пару под притиском.

Ручни парни висећи мац за пеглањехине: мали и лаки за ношење. Лако је носити када путујете. Добро је за употребу, али дебела одећа се тешко пегла, а радни век машине је низак.
Обична машина за пеглање за вешање углавном усваја принцип директног парног грејања. Притисак паре је мали, а проток паре је мали. Генерално, то је само 27-32 г у минути. Температура паре на излазу је висока. Ефекат игле за пеглање одеће од свилених хемијских влакана је очигледан, а ефекат пеглања тешке одеће генерално захтева поновљено пеглање!
Машина за пеглање са паром под притиском се углавном пумпа воденом пумпом и затвореним дизајном грејача. Има велики притисак паре, велики проток паре и дугу удаљеност убризгавања паре. Запремина излазног ваздуха је 30 г, а температура излазног ваздуха је ниска. Принцип је исти као код машине за чишћење под високим притиском. Ефекат пеглања обичне одеће и тешке одеће је општи!