Предност паре за одећу

- 2021-10-18-

1а€Парна машина за одећује најбољи избор за добру одећу. Истраживања показују да је пресовањем глачалом лако оштетити одевне тканине, посебно за висококвалитетне тканине (као што су очвршћавање и старење), а машина за пеглање на пару се користи за пеглање у природном стању вешања. Лако се може пеглати под двоструким дејством гравитације и паре високе температуре (температура је око 98 степени) и одржавати најбољи облик ношења.

2а€Парна машина за одећује брз, згодан, штеди време и рад. Пријатељице и куповнице које воле да купују у модним продавницама могу лично да осете да се одећа може испеглати одмах након вешања, чак и без сагињања за пеглање. Много одеће се ради у тренутку, а одећа се може изложити пред купцима са најбољим ефектом.

3€ Када јепарна машина за одећупегле, контактни део са одећом (излазни део млазнице) је далеко од извора паре. Прљавштина коју ствара висока температура воде за домаћинство никада неће бити прскана на одећу тако лако као пегла за пеглање или четка за пеглање на пару, већ ће се у потпуности задржати у просторији за складиштење прљавштине доње пећи за грејање далеко (која се налази у дно пећи за грејање висеће машине за пеглање).

4€ Једноставан је за употребу.Парна машина за одећуможе испеглати више од 50 одеће једнократном водом. За савремене породице које често пеглају одећу, једнократно додавање воде требало би да користи дуже од недељу дана, док пегла мора да додаје воду често јер је „стомак“ премали или не може бити велики. У исто време, машина за пеглање на пару изоставља даску за пеглање у свакодневној употреби. Као што сви знамо, даска за пеглање која се користи са глачалом лако се запрља. Ако га не користите превише пута, постаће црн и прљав. То је заиста лош призор за супериорну породицу. А приступ и постављање су веома проблематични и незгодни.

5€ Заштита животне средине. Кадапарна машина за одећупегле, контактни део са одећом (излазни део млазнице) је далеко од извора паре. Прљавштина коју ствара висока температура воде за домаћинство никада неће прскати по одећи тако лако као пегла за пеглање или четка за пеглање на пару, већ ће се у потпуности задржати у просторији за складиштење прљавштине доњег грејача далеко (налази се на дну пећи за грејање висеће машине за пеглање). Истовремено, пара високе температуре такође има ефекте уклањања прашине, стерилизације и дезинфекције.