Шта учинити ако апарат за пару за одећу не производи пару

- 2021-11-15-

Ако постоји проблем сапарна машина за одећу, то ће утицати на каснију употребу, тако да се мора решити на време. Онда, шта да радим ако апарат за пару за одећу не производи пару, дозволите ми да то погледам са уредником.
1. Шта да радим ако сепарна машина за одећуне производи пару?
1. Ако резервоар за воду за пару није постављен у прави положај, или је излаз воде блокиран другим предметима, вода из резервоара за воду неће исцурити. У овом тренутку, потребно је само да поставите резервоар за воду у прави положај и очистите прљавштину која је блокирана излазом за воду, а затим се пара може нормално емитовати.
2. Такође је могуће да је црево за пару савијено, што доводи до тога да цев за пару није глатка, због чега унутрашња пара не може да изађе. У овом тренутку, цев за пару треба да се исправи. Ако се њиме не рукује добро, потребно је заменити ново црево за пару.

3. Такође је могуће да се у пумпи за воду накупило много мрљапарна машина за одећу, што доводи до ситуације да пара не може да се кондензује унутра. У овом тренутку, пумпа за воду се може само заменити. Пошто ће процес замене бити компликованији, потребно је да контактирате стручно особље да бисте се позабавили њиме.

Garment Steamer