Како решити проблем висећег парног гвожђа без паре

- 2021-11-17-

1. Може бити да јепегла на парусе користи већ дуже време, што доводи до појаве рђе у цеви. Сипајте бело сирће у резервоар за воду и оставите да одстоји 2-3 сата. Излијте сирће и исперите га водом. Ефекат је такође добар.
2. Ако у парној цеви има врућег ваздуха, али је врућ ваздух веома мали, то значи да нема проблема са грејним делом. Постоји мали пластични комад који се може одврнути са дна. Користите шкрипац да га одврнете да бисте полако очистили прашину изнутра. Затворите га након чишћења.
3, тхепегла на парудомаћин има звук кључале воде, али се пара не емитује. У овом случају, канал може бити блокиран. Пожурите и искључите и очистите парни канал и отвор на плочи за пеглање;
4. Након инсталације, притисните дугме за прскање да бисте напунили резервоар за воду водом, полако га напуните и посматрајте да ли постоји цурење воде. Затим прикључитеелектрично гвожђеу извор напајања, загрејте га, подигните дугме за прскање паре и погледајте да ли има паре. Ако има пара, успеће.
5. Ако нема звука кључања воде, а главна јединица није врућа, можда је унутрашњи резервоар покварен или је ожичење неисправно.
6. Ако постоји проблем ако нова машина не производи пару, идите код трговца да га реши;

7. Ако у парној цеви нема врућег гаса, процењује се да је грејни део покварен. Ово треба поправити.

Ironing Machine