Пегла на пару

Наша пегла на пару није само за одећу, већ и за завесе, софу и столњак. Идеалан је помоћник домаћице. Након прве употребе, никада нећете желети да користите друге врсте пегле.

Дизајнирали смо пеглу на пару од стране нашег сопственог тима и имамо патент. Јединствени дизајн чини га добро продаваним артиклом широм света. Продали смо га у више од 20 земаља.

Пандемија ЦОВИД-19 је у Кини добро обуздана него у било којој другој земљи, јер људи у Кини воле да користе парно гвожђе које својом врелом паром може да убије вирус.


Меииу Елецтриц је основана 2009. године, специјализована за производњу Пегла на пару, и један је од Пегла на пару произвођача и добављача у Кини. У протеклих десет година добили смо ЦЕ, ЦБ и РОХС сертификате и основали сопствену фабрику. Производи произведени у Кини су јефтини и доброг квалитета и подржавају куповину на велико и на велико. Поред тога, имамо и прилагођене производе који ће задовољити ваше потребе. На залихама, дођите и купите пегле за одећу по ниским ценама по сниженој цени.