Гармент Стеамер

Уређај за пару за одећу је првобитно дизајниран за пару и равнање свих врста одеће, како вертикално тако и хоризонтално. Састоји се од резервоара за воду, бојлера, главног кућишта, алуминијумских штапова и црева за пару.

Вода у резервоару за воду ће аутоматски тећи у котао након што се напуни на главно тело уређаја за пару за одећу. Котао почиње да ради и убрзо ће пара тећи до главе парне пегле кроз парну цев.

Многи људи у многим земљама воле парни апарат за одећу. Добро се продаје у више од 20 земаља. Укупан промет у 2020. години био је више од 5 милиона америчких долара.

Меииу Елецтриц је основана 2009. године, специјализована за производњу Гармент Стеамер, и један је од Гармент Стеамер произвођача и добављача у Кини. У протеклих десет година добили смо ЦЕ, ЦБ и РОХС сертификате и основали сопствену фабрику. Производи произведени у Кини су јефтини и доброг квалитета и подржавају куповину на велико и на велико. Поред тога, имамо и прилагођене производе који ће задовољити ваше потребе. На залихама, дођите и купите пегле за одећу по ниским ценама по сниженој цени.