Како уклонити каменац и очистити апарат за пару за одећу

- 2022-02-23-

Све је више производа високе технологије, који доносе много погодности у наше животе. На пример, машина за пеглање одеће може учинити нашу одећу равнијом. Како уклонити каменац и очистити пеглач за одећу?
1. Како уклонити каменац и очистити апарат за пару за одећу
1. Након дужег коришћења, апарат за пару за одећу у дому такође ће бити изложен пуно прашине и прљавштине, па га треба редовно чистити. Постоји метода која не захтева растављање делова. Можете директно сипати растварач у резервоар за воду. Морате обратити пажњу на то да мора бити неутрална, а не јака киселина или алкалија, а затим га натопити неко време, може ефикасно растворити каменац и очистити га. циљ од.
2. Неки апарати за пару за одећу могу се директно раставити, тако да можемо уклонити делове који се могу уклонити, као што је поклопац резервоара за воду, укључујући филтер и држач изнутра, као и главу четке апарата за пару. Прво исперите чистом водом, па припремите раствор соде бикарбоне и белог сирћета, добро промешајте и у њега потопите делове. Потопите око 30 минута да се раствори. Затим их вратите један по један, тако да се парна машина може учинити чистијом.
Друго, које су мере предострожности за чишћење апарата за пару за одећу
1. Веома је неопходно очистити машину за пеглање, али је такође потребно обратити пажњу на одговарајућу фреквенцију. Уопштено говорећи, може се чистити једном месечно, и наравно, може се подесити према квалитету воде.
2. Ако желите да раставите делове, обавезно извуците утикач из струје и немојте га прати директно испод славине. А када бришете, немојте брисати трењем или директно челичним куглицама.
3. Ако одлучите да не растављате делове ради чишћења, немојте додавати средство за уклањање каменца директно у резервоар за воду, најбоље је да га разблажите, иначе ће изазвати штету. Ако сматрате да је проблематично, постоје производи са опцијама самочишћења.
4. Приликом чишћења треба очистити и главу четкице, јер ће овај део директно додирнути одећу. Истовремено, лако се накупљају мрље на отвору за пару, а потребно је добро обавити чишћење и санитацију.

Резиме: Ако желите да очистите апарат за пару за одећу, можете га раставити, или можете изабрати да га не растављате, тако да морате добро да обавите чишћење у складу са карактеристикама производа и перформанси.