Исправан начин коришћења паре

- 2022-05-23-

Након прања и сушења одећа може бити изгужвана када се однесе кући. Неки људи ће користити машину за пеглање одеће за пеглање одеће. Који је исправан начин коришћења машине за пеглање одеће?
1. Која је употреба паре за одећу
1. Пре употребе парне машине немојте журити да укључите напајање, већ прво додајте воду, јер користи принцип паре, па је ово први корак. Најбоље је додати воду до две трећине, не додавати премало, иначе постоји вероватноћа да ће доћи до несташице воде, проблема са сувим горењем и оштећења машине.
2. Затим поправите одећу како бисте спречили да се одећа тресе током процеса пеглања. Поново укључите струју, у процесу загревања, сачекајте неко време, процењује се да након 1 минута главу за пеглање ставите на одећу и пропуштате пару, која може омекшати одећу и учинити одећу подложнијом.

3. Неке врхунске машине такође имају различите зупчанике, а понекад морате прво да поставите зупчанике, што може укључивати дебљину према материјалу одеће, као што су ниско-, средње и висококвалитетно. Када пеглате одећу, пеглајте је од врха до дна или од крагне до рукава и поруба. Пеглана одећа, са мало паре, може бити мало влажна и треба је осушити на ваздуху пре него што је вратите.