Како правилно користити кућну пару

- 2022-06-13-

Ако купујете апарат за парење одеће код куће, морате знати одређено време употребе. Како користити кућни апарат за парење?
1. Када пеглате одећу са машином за пеглање на пару за домаћинство, прво додајте воду у резервоар за воду и истовремено проверите да ли је резервоар за воду постављен на своје место, а затим укључите машину за пеглање ради претходног загревања и сачекајте док се не упали индикаторска лампица машине за пеглање за вешање. , притисните његов прекидач за пеглање.
2. У овом тренутку, ставите млазницу машине за пеглање одеће за кућну пару на одећу, нежно притисните доле, а затим повуците млазницу горе-доле, брзина мора бити спора, тако да пара може у потпуности да продре у влакна одеће за постављање.
3. Када пеглате одећу, почните да пеглате прво од главног дела одеће, а истовремено треба рукама лагано повући руб одеће, покушати да изравнате наборане делове и користите високотемпературну пара паре за одећу. Влакна у наборима се пеглају равно, па пазите да се не опечете приликом пеглања.
4. Када пеглате крагну, окрените је уназад, држите угао крагне руком и користите млазницу машине за пеглање на пари за домаћинство да лагано притиснете и померате се паралелно док је правилно вучете.
5. Када пеглате рукаве одеће, снажно исправите рукаве, а затим помоћу парног млаза притисните рукаве напред-назад.
6. Када пеглате руб одеће, повуците једну страну одеће и користите телескопску шипку да поравнате руб одеће, затим померите млазницу хоризонтално, а затим окрените вешалицу да бисте пеглали задњи део одеће.