Разлика између висеће машине за пеглање и друге машине за пеглање

- 2021-10-15-

1. Предностимашина за пеглање за вешање: Истраживања показују да се одећа често притисне глачалом, чиме се лако оштети тканина, што доводи до стврдњавања и старења влакана тканине.
Машина за пеглање за вешање се пегла у природном стању вешања, избегава директно оштећење тканине под двоструким дејством сопствене гравитације одеће и паре високе температуре (температура је изнад 100 степени), и може пеглати одећу брзо, погодно и лако, како би одећа била светла као нова и задржала најбољи облик за ношење.

2. Користите предности: када пеглате са паромвисећа машина за пеглање, контактни део са одећом (излазни део млазнице) је далеко од извора паре. Прљавштина створена високом температуром воде за домаћинство никада се неће прскати по одећи тако лако као пегла за пеглање или четка за пеглање на пару, већ ће се у потпуности задржати у просторији за складиштење прљавштине доњег грејача далеко (која се налази на дно пећи за грејање висеће машине за пеглање).
Истовремено, пара високе температуре такође има ефекте уклањања прашине, стерилизације и дезинфекције.

3. Висећа машина за пеглањеје згодно: када је машина за пеглање за вешање у употреби, брзина излаза паре је често 30 секунди. Што се тиче руковања и постављања, нема потребе да бринете о опеклини одеће. Када се пегла користи, потребно је сачекати да сва вода у резервоару прокључа, брзина је спора, а треба је поставити вертикално у интервалу употребе, што је гломазније.

4. Парависећа машина за пеглањеје једноставан за руковање. Само укључите напајање, укључите прекидач и подесите дугме за температуру потребно за пеглање одеће. Никада неће опећи одећу. Може се рећи да је погодан за све узрасте и неопходан за модеран дом. Као што сви знамо, равно гвожђе ће спалити одећу ако не будете пажљиви.
Поред тога, неке машине за пеглање за вешање имају функцију подешавања са 6 или чак 9 брзина, што је погодно за свилу, памук, конопљу, вуну и друге тканине за лако пеглање.

5. Предност капацитета. Машина за пеглање на пару која може истовремено да пегла више од 50 одеће водом. За модерне породице, једнократно додавање воде требало би да се користи дуже од недељу дана. Међутим, пегла мора често додавати воду јер је њен "трбух" премали.