Основна структура висеће машине за пеглање

- 2021-10-15-

грејач намашина за пеглање за вешање: брзо загревање, велика и уједначена магла; Дуг радни век, који може достићи више од 8 година; Површина није лако скалирати, штедећи невоље редовног чишћења; Недостаци су сложена технологија обраде, висока цена и висока цена.
Пластични грејач бакра и грејач од легуре цинка имају предности ниске цене и ниске цене. Недостаци су кратак радни век, спора проводљивост топлоте и неуједначена пара.

Провод за пару одмашина за пеглање за вешање
Постоје углавном две врсте цеви за пару: црево од влакана и валовито црево (са силиконским цревом унутра).
Црево од влакана има предности против опекотина, отпорности на високе температуре и равномерне паре. Генерално, црево од влакана се бира за машину за пеглање са ниским притиском паре.
Ребрасто црево (са силиконским цревом унутра) има предности отпорности на високе температуре, отпорности на киселине и алкалије. Генерално, валовито црево се бира за машину за пеглање са високим притиском паре.

Заграда
Носач је подељен на биметални штап, један метални штап и неувлачиви носач.
Биметални штап има предности практичног складиштења, снажног тродимензионалног осећаја, добре стабилности и нема вешалице за одећу, али недостатак је висока цена.
Једна метална шипка има предности практичног складиштења и мале запремине. Недостатак је лоша стабилност и потреба за додатним вјешалицама за одјећу.
Носач који се не може увлачити има предности ниске цене, али има недостатке проблематичне монтаже и тешког подешавања висине.

оградом
Главни додаци машине за пеглање за вешање укључују стезаљку за панталоне, четку за пеглање, четку за уклањање прашине итд.
Опциони делови машине за пеглање за вешање углавном укључују торбу са прибором за складиштење, рукавице против опекотина, чашу за воду, средство за уклањање каменца, уређај за омекшавање квалитета воде како би се спречило стварање каменца итд.

Потпорна плоча
Потпорна плоча - плоча за пеглање традиционалног електричног пегла је интегрисана у целу машину машине за пеглање за вешање на неки начин да обезбеди подршку за веш машину за пеглање како би обезбедила бољи ефекат пеглања, која се назива машина за вешање са потпорном плочом